Aktuelno

Menadžeru i direktoru "Fristajlera" pritvor do 30 dana, vlasnik pušten uz meru

Komentari

Autor: Tanjug

04/01/2023

-

20:31

Menadžeru i direktoru "Fristajlera" pritvor do 30 dana, vlasnik pušten uz meru
Menadžeru i direktoru "Fristajlera" pritvor do 30 dana, vlasnik pušten uz meru - Copyright Euronews Srbija/Emil Čonkić

veličina teksta

Aa Aa

Menadžeru i direktoru "Fristajlera" određeno je danas zadržavanje do 30 dana, dok je vlasnik splava pušten uz meru, saopštilo je Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu..

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je danas da je odredilo zadržavanja osumnjičenom V.D. (1976), osumnjičenom R.M. (1981) i osumnjičenom Lj.M. (1971) zbog sumnje na narušavanje opšte bezbednosti povodom potonuća splava noćnog kluba Fristajler.

Tužilaštvo je saopštilo da je 2. januara odredilo zadržavanja V.D, R.M, i Lj.M. zbog izvršenja krivičnih dela Teška dela protiv opšte sigurnosti iz člana 288 stav 1 u vezi sa članom 278 stav 3 u vezi sa stavom 2 i stavom 1 Krivičnog zakonika, povodom potonuća Fristajlera.

Nakon saslušanja osumnjičenih, tužilaštvo je predložilo određivanje pritvora u trajanju od 30 dana, što je u odnosu na osumnjičene V.D. i R.M. rešenjem suda i određeno, navodi se saopštenju.

S tim u vezi, osumnjičenom Lj.M. određena je mera zabrane prilaženja, sastajanja, komuniciranja sa određenim licem i posećivanja određenih mesta iz člana 197 Zakonika o krivičnom postupku, dodaju iz Tužilaštva.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija