Aktuelno

Nasilniku iz teretane određen pritvor od 30 dana

Komentari

Autor: Euronews

08/07/2021

-

18:31

Nasilniku iz teretane određen pritvor od 30 dana
Nasilniku iz teretane određen pritvor od 30 dana - Copyright Instagram.com/ahilej.lifestyle

veličina teksta

Aa Aa

Treće osnovno javno tužilaštvo odredilo je pritvor od 30 dana U. R. (19), koji je uhapšen zbog nasilničkog ponašanja i ugrožavanja sigurnosti u novobeogradskoj teretani, prenose Novosti.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su U. R. neposredno nakon izvršenja krivičnih dela.

On se tereti da je juče u jednoj teretani u Novom Beogradu nakon pretnji fizički nasrnuo na radnicu, a potom putem jedne društvene mreže objavio pretnje zaposlenima u toj teretani.

Takođe, nakon nekoliko časova U. R. se, kako se sumnja, vratio u teretanu i radnici zadao više udaraca pesnicom, saopštio je MUP.

Scene nasilje snimile sigurnosne kamere

Na snimku sa sigurnosnih kamera koji je postavljen vidi se scena nasilja. Napadač je prvo ušao u pult vidno ljut udarajući jedan predmet. U tom trenutku u pultu su bile dve devojke.

Muškarac je nasrnuo na onu koja mu je bila bliža, dok se druga devojka isprečila između njih pokušavajući da zaštiti koleginicu.  

Instagram.com/ahilej.lifestyle

 

Međutim, napadač ju je je zaobišao i počeo da udara pesnicama devojku ka kojoj je krenuo. Malo kasnije je u pult ušao jedan muškarac koji je odvojio napadača od devojke, a ubrzo su se tu stvorili i drugi koji su izveli napadača iz pulta. On je sve vreme vikao na devojku koju je napao.  

Komentari (0)

Srbija