Aktuelno

Zabrana napuštanja Srbije turskom državljaninu, osumnjičenom za saobraćajnu nesreću

Komentari

Autor: Tanjug

19/04/2023

-

16:17

Zabrana napuštanja Srbije turskom državljaninu, osumnjičenom za saobraćajnu nesreću
Tanjug/Miloš Milivojević - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

veličina teksta

Aa Aa

Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Leskovcu turskom državljaninu T.T. (52), iz Izmira, sud je odredio meru zabrane napuštanja boravišta, zbog sumnje da je udario automobilom u stub, kada je putnik iz vozila (67) preminuo.

Osumnjičenom je određena mera napuštanja teritorije Niša i teritorije Srbije, uz oduzimanje putne isprave i lične karte, s obzirom na to da je državljanin Turske, navodi se u sopštenju Osnovnog javnog tužilaštva u Leskovcu.

T.T. se sumnjiči za krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Tužilaštvo je u međuvremenu već preduzelo dokaznu radnju veštačenja, odredilo saslušanje svedoka, nakon čega će preduzeti i druge neophodne radnje, a sve u cilju efikasnog i ekonomičnog okončanja postupka.

Iz Policijske uprave u Leskovcu su ranije saopštili da se sumnja da je T.T. 12. aprila, upravljajući putničkim vozilom "kia sorento" izazvao saobraćajnu nezgodu kada je sleteo sa kolovoza i udario u betonski stub. 

Putnik iz vozila (67)  je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta, dok je muškarac (51) koji je sedeo na mestu suvozača, zadobio teške telesne povrede. T.T. je, nakon oporavka u Kliničko - bolničkom centru u Nišu, uhapšen i uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužilaštvu u Leskovcu. 
 

Komentari (0)

Srbija