Aktuelno

Tužilaštvo istražuje streljane u koje je išao dečak koji je počinilac masovnog ubistva u školi "Vladislav Ribnikar"

Komentari

Autor: Tanjug

23/05/2023

-

17:00

Tužilaštvo istražuje streljane u koje je išao dečak koji je počinilac masovnog ubistva u školi "Vladislav Ribnikar"
Tužilaštvo istražuje streljane u koje je išao dečak koji je počinilac masovnog ubistva u školi "Vladislav Ribnikar" - Copyright Euronews/Jovana Stanković

veličina teksta

Aa Aa

Više javno tužilaštvo u Beogradu istražuje odgovornost streljana u kojima su vežbali gađanje V. K. (48) i njegov 13-godišnji sin K. K. koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet učenika i čuvara škole, potvrđeno je Tanjugu u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Tužilaštvo je formiralo poseban predmet u cilju utvrđivanja svih okolnosti u vezi sa radom i postupanjem Streljačkog kluba "Partizan" i Kluba praktičnog streljaštva "Partizan", i dalo nalog policiji da prikupi potrebna obaveštenja.

Utvrđuje se da li su nekim internim aktom propisani uslovi korišćenja usluga ovih streljačkih klubova, da li je dozvoljen ili zabranjen pristup maloletnim licima i deci i drugo.

Maloletni K.K., učenik sedmog razreda škole "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, pucao je iz pištolja svog oca na obezbeđenje škole, nastavnicu i učenike. Njegov otac je uhapšen i produžen mu je pritvor. 

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija