Aktuelno

Vučević na Kopaoniku sa jedinicama Vojske Srbije: Spremni za sve postavljene zadatke

Komentari

Autor: Tanjug

31/05/2023

-

17:52

Vučević na Kopaoniku sa jedinicama Vojske Srbije:  Spremni za sve postavljene zadatke
Vučević na Kopaoniku sa jedinicama Vojske Srbije: Spremni za sve postavljene zadatke - Copyright TANJUG/MINISTARSTVO ODBRANE /DARIMIR BANDA

veličina teksta

Aa Aa

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević, u nastavku današnjeg obilaska zadejstvovanih snaga, obišao je deo jedinica Vojske Srbije u rejonu Kopaonika koje su u najvišem stepenu borbene gotovosti i tom prilikom istakao da Vojska Srbije uspešno izvršava sve zadatke.

TANJUG/MINISTARSTVO ODBRANE /DARIMIR BANDA

 

"Postupajući po naređenju predsednika Republike, kao vrhovnog komandanta, sa generalima Vojske Srbije i komandantima, ali i komandantima Žandarmerije i Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a, obišao sam danas zaposednute položaje u opštinama Raška, Novi Pazar i ovde na Kopaoniku", rekao je Vučević.

TANJUG/MINISTARSTVO ODBRANE /DARIMIR BANDA

 

On je dodao da se prilikom posete uverio da je raspoloženje, motivisanost i odlučnost pripadnika Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova na visokom nivou i da su puni pozitivnog patriotskog naboja, sa očekivanjima da sačuvaju mir i stabilnost, kao i suverenitet Republike Srbije i sve njene građane. 

TANJUG/MINISTARSTVO ODBRANE /DARIMIR BANDA

 

 

"Vojska Srbije i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uspešno realizuju sve zadatke koje država postavlja pred njih, a mi iz sveta politike moramo da učinimo sve da se nađe mirno političko rešenje. Ako do toga ne dođe, država Srbija će zaštititi na svaki potreban način sve svoje građane", zaključio je Vučević.

Tokom obilaska, komandanti jedinica izvestili su  ministra odbrane da su pripadnici Vojske Srbije spremni da izvrše sve zadatke koje pred njih postavi državno rukovodstvo, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija