Društvo

Od danas i zvanično: Nova direktorka "Ribnikara" Olga Mitrović počinje sa radom

Komentari

Autor: Tanjug

05/10/2023

-

11:04

Od danas i zvanično: Nova direktorka "Ribnikara" Olga Mitrović počinje sa radom
Od danas i zvanično: Nova direktorka "Ribnikara" Olga Mitrović počinje sa radom - Copyright Euronews

veličina teksta

Aa Aa

Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović izjavila je za Tanjug da je nova v.d. direktorka Osnovne škole Vladislav Ribnikar učiteljica Olga Mitrović i da od danas počinje sa radom na novoj funkciji.

"Potpisala sam rešenje o njenoj poziciji v.d direktora u školi Vladislav Ribnikar. Radi se o učiteljici Olgi Mitrović, ona je u ovom kolektivu već dugi niz godina učiteljica i iznedrena je od nastavnika škole", rekla je Đukić Dejanović.

Ona je navela da Osnovna škola Vladislav Ribnikar funkcioniše, da je pohađa više od 1.000 učenika, te da novoj direktorki želi puno uspeha na toj poziciji i da se brzo navikne na nove obaveze.

Inače u Ribnikaru se 3. maja ove godine dogodila tragedija kada je učenik te škole ubio devetoro učenika i čuvara škole, a ranio šest osoba. Nakon vanrednog inspekcijskog nadzora smenjena je dotadašnja direktorka Snežana Knežević, koja je školom rukovodila od 2005. godine. Na njeno mesto postavljena je Anđela Petrović, koja se na toj poziciji zadržala tri meseca, a zatim podnela ostavku. Učiteljica Olga Mitrović dolazi na njeno mesto.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija