Društvo

Radovi na deonicama nekih putnih pravaca

Komentari

Autor: Tanjug

12/11/2023

-

09:05

Radovi na deonicama nekih putnih pravaca
Radovi na putu - Copyright Tanjug/MGSI/Đorđe Krstić

veličina teksta

Aa Aa

U Vranju, gde je ukrštanje puta II A reda broj 227 sa gradskim ulicama: Kraljevića Marka, Nemanjina, Bulevar Nikole Tesle i Patrijarha Pavla, danas od 10 do 13 časova obustava saobraćaja zbog održavanja polumaratonske trke.

Saobraćaj će se odvijati gradskim saobraćajnicama, saopštilo je JP "Putevi Srbije". Barajevo (Lisović) - Dučina (Sibnica), zbog snimanja serije kratkotrajne obustave saobraćaja, danas od 8 do 20 časova i sutra od 11 do 23 časa.

Auto-put E-75, petlja Kovilj - petlja Novi Sad jug, u smeru ka Novom Sadu, sutra radovi na mašinskom presvlačenju kolovoza od 7 do 16 časova. 

Za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, u dužini od 500 metara, a saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom.Auto-put E-75, petlja Beška . Novi Sad jug, u smeru ka Novom Sadu, sutra i u utorak radovi na obeležavanju horinzoltane signalizacije, u toku svetlog dela dana. 

Radovi su u pokretu, a saobraćaj će se odvijati voznom saobraćajnom trakom.
Mihajlovac - Smederevska Palanka, radovi na rehabilitaciji do 26. novembra od 8 do 18 č, svakog dana osim nedelje. 

Za saobraćaj je zatvoren putni pravac od mesta Golobok do mesta Bačinac.Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je tri sata. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

 

Komentari (0)

Srbija