Društvo

Pošta Srbije otvorila konkurs za preduzetnice

Komentari

Autor: Tanjug

08/03/2024

-

11:30

Pošta Srbije otvorila konkurs za preduzetnice
Pošta Srbije otvorila konkurs za preduzetnice - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

Javno preduzeće "Pošta Srbije" saopštilo je danas da je otvorila novi nacionalni nagradni konkurs "100 uspešnih poslovnih žena", za podršku ženskom preduzetništvu i biznisima u vlasništvu žena, a najuspešnije će dobiti besplatan oglasni prostor u Poštama Srbije.

Konkurs je otvoren od 8. marta do 8. aprila za sve preduzetnice i zakonske zastupnice ili osnivačice malih preduzeća sa teritorije cele Srbije, uključujući zemljoradničke zadruge, zanatske radnje, ustanove, udruženja, kao i za žene nosioce porodičnog poljoprivrednog gazdinstva.

Sve zainteresovane preduzetnice mogu da se prijave on-lajn prijavljivanjem na internet stranici „100 успешних пословних жена” наградни конкурс ЈП ”Поште Србије” (posta.rs).

Kako se navodi kriterijumi za ocenjivanje su pored uspešnosti prezentovane poslovne aktivnosti i biznis ideje, nagrade u oblasti poslovanja ili stvaralaštva, kao i društveno-odgovorne aktivnosti.

Prijave će ocenjivati stručna Komisija za sprovođenje nagradnog konkursa "100 uspešnih poslovnih žena", a za 100 najuspešnijih kandidatkinja Pošta će obezbediti besplatan oglasni prostor u poštama širom Srbije, u vidu predstavljanja u brošuri koja će bez naknade biti dostupna korisnicima poštanskih usluga, kao i njihovu prezentaciju na monitorima u poštama.

Za ovaj treći po redu nacionalni nagradni konkurs Pošte Srbije, značajno je povećan nagradni fond i ovo je prvi put da je Pošta Srbije za svih 100 budućih pobednica konkursa obezbedila specijalne nagrade - edukacije na različite najaktuelnije teme iz oblasti vođenja i razvoja biznisa, koje sprovodi Privredna komora Srbije (PKS).

Lista nagradnih edukacija obuhvata 10 radionica na temu marketinga i tehnika prodaje, veština asertivne komunikacije, digitalizacije u poslovanju, izvora finansiranja, istraživanja tržišta i izrade biznis plana, projektnog menadžmenta i umrežavanja i nastupa na inostranom tržištu.

Komentari (0)

Srbija