Društvo

I ovog vikenda kolone duge nekoliko kilometara na obilaznici oko Čačka

Komentari

Autor: Rina/Tanjug

28/08/2021

-

18:40

I ovog vikenda kolone duge nekoliko kilometara na obilaznici oko Čačka
I ovog vikenda kolone duge nekoliko kilometara na obilaznici oko Čačka - Copyright RINA

veličina teksta

Aa Aa

Tokom popodnevnih sati na obilaznom putu oko Čačka došlo je do kolapsa u saobraćaju, a formirane su kolone automobila dugačke nekoliko kilometara iz pravca Zlataibora ka Beogradu.

"Krenuli smo dan ranije u nadi da ćemo izbeću gužve, ali ipak nije urodilo plodom. Duž cele magistrale iz pravca crnogorske granice saobraćaj se odvija usporeno, veliki je broj automobila na kolovozu. Nadamo se da kad prođemo naplatnu rampu u Preljini, da ćemo moći brže da putujemo", rekao je Goran Stojković iz Novog Sada.

Na naplatnoj rampi u Preljini prolaz automobila se odvija usporeno, ali nema većih zadržavanja.

Pojačan intenzitet saobraćaja u danima vikedna evidentiran je tokom čitave letnje sezone. Najkritičnije tačke upravo su obilaznica oko Čačka i naplatna rampa u Preljini.

Pojačan saobraćaj u gradskim sredinama i na putevima

S obzirom na to da je ovo poslednji vikend u avgustu i da uskoro počinje još jedna školska godina, pojačan je saobraćaj unutar gradskih sredina, ali i na putevima širom zemlje, saopšteno je danas iz AMSS -a.

Kako se navodi, posebno je pojačan saobraćaj na auto-putevima, gde je prisutan veći broj stranih vozila koja prolaze kroz Srbiju i putuju ka zapadnom delu Evrope.

Prema poslednjim informacijama JP "Puteva Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila, dodaje se u saopštenju.
 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija