Društvo

Vakcinacija trećom dozom bez zakazivanja na 25 punktova u Beogradu

Komentari

Autor: Euronews Srbija

31/08/2021

-

12:45

Vakcinacija trećom dozom bez zakazivanja na 25 punktova u Beogradu
Sajam-treća doza - Copyright Tanjug/Rade Prelić

veličina teksta

Aa Aa

Vakcinacija trećom dozom vakcine bez zakazivanja omogućena je na svim gradskim beogradskim opštinama u domovima zdravlja ili ambulantama, saopštile su gradski zvaničnici.

U ovom trenutku u Beogradu funkcioniše 25 punktova na koje građani mogu da dođu bez ikakvog zakazivanja, pod uslovom da je od primanja druge doze vakcine prošlo više od šest meseci, saopšteno je iz Sekretarijata za socijalnu zaštitu.

Osim toga, na Beogradskom sajmu građani se mogu vakcinisati svakog dana od 7.30 do 15.30 časova, bilo kojom od četiri vrste vakcina koje su dostupne u Srbiji.

Radno vreme i spisak domova zdravlja u kojima je omogućena vakcinacija bez zakazivanja možete pogledati na sajtu Grada Beograda. Takođe, tačno je navedeno i koje vakcine su dostupne na vakcinalnim punktovima.

Da podsetimo, vakcinacija trećom dozom protiv virusa korona počela je 17. avgusta 2021. godine. Svi vakcinisani građani će nakon 180 dana od primljene druge doze moći da prime treću (buster) dozu, a pozivanje građana će se obaviti SMS i i-mejl porukama sa linkom koji će ih voditi na Portal eUprave, gde će dobiti detaljnije informacije.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija