Društvo

Tržni centri u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu kažnjeni zbog nepoštovanja epidemioloških mera

Komentari

Autor: Tanjug

15/10/2021

-

17:18

Tržni centri u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu kažnjeni zbog nepoštovanja epidemioloških mera
Tržni centri u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu kažnjeni zbog nepoštovanja epidemioloških mera - Copyright E-Stock/Časlav Vukojčić

veličina teksta

Aa Aa

Tržni centri u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu kažnjeni su sa po 300.000 dinara zbog nepoštovanja epidemioloških mera, rečeno je danas Tanjugu u Vladi Srbije.

Kako se navodi, u Beogradu su kažnjeni Ada Mol, Delta city, Ušce i Rajićeva šoping centar, dok su u Novom Sadu kažnjeni Big i Promenada.

U Kragujevcu su sa po 300.000 dinara kažnjeni tržni centri Kosmos i Refleks, kao i odgovorna lica sa po 50.000. Takođe, u tom gradu kazna od 30.000 dinara izrečena je čuvaru u Tržnom centru Plaza, a 5.000 kazne određeno je radnici u mesari u marketu Dis zbog toga što nije nosila masku.

Podsetimo, sve lokalne i republičke inspekcije pojačaće kontrolu sprovođenja protivepidemijskih mera koje su na snazi, saopštila je danas Vlada Srbije. Kontrole će biti posebno usmerene na tržne centre, gradski prevoz i prodavnice, kao i na ugostiteljske objekte, dogovoreno je danas na sastanku Koordinacione komisije za inspekcijski nadzor, koji je održan u Vladi.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija