Društvo

Od ponedeljka nastava na daljinu u srednjim školama u Vojvodini

Komentari

Autor: Euronews Srbija

06/01/2022

-

12:11

Od ponedeljka nastava na daljinu u srednjim školama u Vojvodini
Od ponedeljka nastava na daljinu u srednjim školama u Vojvodini - Copyright Tanjug/Rade Prelić

veličina teksta

Aa Aa

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić, rekao je da je Tim za škole, na sastanku održanom 5. januara 2022. godine doneo odluku da se od ponedeljka, 10. januara 2022. godine nastava u svim srednjim školama na teritoriji AP Vojvodina organizuje po trećem modelu, onlajn.

"Prioritet, kao i do sada, je da sačuvamo zdravlje i bezbednost svih u obrazovnom sistemu. Tim za škole doneo je odluku da srednjoškolci u AP Vojvodina, od ponedeljka 10. januara, kada za njih počinje drugo polugodište, nastavu prate na daljinu, odnosno po trećem modelu organizacije obrazovno-vaspitnog rada“, istakao je Ružić, a saopštilo je Ministarstvo prosvete.

On je naveo, da će Tim za škole i dalje budno pratiti situaciju i da je sledeća sednica Tima za škole zakazana za 13. januar 2022.godine.

Za učenike srednjih škola u Vojvodini, drugo polugodište počinje 10. januara, za osnovce 17. januara, dok će, prema Кalendaru obrazovno-vaspitnog rada, za ostale učenike drugo polugodište početi 24. januara 2022.godine.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija