Društvo

Sutra uručenja priznanja dobitnicima izbora Top 50 najbolje online stvari za 2021. godinu

Komentari

Autor: Euronews Srbija

02/02/2022

-

09:34

Euronews

veličina teksta

Aa Aa

Ove godine jubilarnu dvadeset i petu godinu za redom redakcija PC Press-a organizuje Top50 koji je jedini zvanični izbor najboljih sajtova, stranica na društvenim mrežama i aplikacija u Srbiji. Marijana Pečić iz PC Press-a kaže za Euronews Srbija da će ovogodišnji dobitinici biti poznati sutra u 15 sati kada i ceremonija zvanično počinje u Svečanoj sali Skupštine Beograda.

Ona dodaje da će sama ceremonija biti organizovana u skladu se aktuelnom situacijom u vezi sa epidemijom koronavirusa.

"U sali će sutra biti samo dobitnici kojima će se uručivati priznanja, a svi zainteresovani moći će da manifestaciju prate uživo preko video linka i da na taj način saznaju ko su ovogodišnji dobitnici Top 50 priznanja", kaže ona i dodaje da se link nalazi na sajtu Top50.rs.

Kaže da su, kao i svake godine do sada, tri kriterijuma bila presudna za dodelu priznanja ove organizacije.

"Publika prvo predlaže svoje omiljene onlajn destinacije. Kada je kriterijum predlaganja u pitanju, tri važne stavke su u pitanju a to su da sajt ne sme da bude uvredljive sadržine, mora da bude na srpskom jeziku i na jednom od dva pisma i trebalo bi da postoji tokom čitave godine za koju je predložen", objašnjava ona.

Kako dodaje, ovogodišnji žiri broji pet članova i oni su presudni u tome kome će prpasti priznanja PC Press-a.

"Ove godine smo imali pomoć stručnog dela žirija koji čine Direktor Kancelarije za IT i eUpravu, predsednik stručnog žirija dr Mihajlo Jovanović, Urednik internet portala medijskog javnog servisa Srbije Zoran Stanojević, fotograf, avanturista i svetski putnik Katarina Batuta Višekruna​, Direktor komunikacija, Delta Holding Tanja Vasojević i Konsultant, radio-voditelj i specijalista za radio Uroš Bogdanović", rekla je Pečić.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija