Društvo

Ministarstvo odbrane pozvalo na kviz iz srpske vojne istorije, za najbolje obezbeđen boravak na Tari

Komentari

Autor: Tanjug

04/02/2022

-

19:54

Ministarstvo odbrane pozvalo na kviz iz srpske vojne istorije, za najbolje obezbeđen boravak na Tari
Ministarstvo odbrane pozvalo na kviz iz srpske vojne istorije, za najbolje obezbeđen boravak na Tari - Copyright Ministarstvo odbrane

veličina teksta

Aa Aa

Ministarstvo odbrane pozvalo je ljubitelje vojne istorije da sutra učestvuju u nagradnom kvizu iz srpske vojne istorije "SVI KVIZ", a najuspešniji takmičar biće nagrađen sedmodnevnim boravkom na Tari.

Kviz počinje u podne na zvaničnom internet sajtu i Fejsbuk stranici Ministarstva, a najbolje rangiran takmičar je onaj koji bude imao najviše tačnih odgovora za maksimalno pet minuta.

Potencijalni učesnici imaju priliku da do subote provere svoje znanje i pripreme se za takmičarski ciklus, putem test verzije kviza koja je od početka godine dostupna na sajtu Ministarstva odbrane.

Za kviz će se u obzir uzimati samo rezultati onih učesnika koji ga pokrenu u vremenu od 12.00 do 12.05 časova.

Vreme počinje da se meri nakon unosa podataka o igraču i klikom na dugme "Započni kviz".

Ukoliko više takmičara imaju isti broj tačnih odgovora, u obzir se uzima vreme za koje je kviz završen, a ako više njih na pitanja odgovore za identično vreme, prednost se daje onom ko je prvi započeo igru.

Najuspešniji takmičar biće nagrađen sedmodnevnim boravkom u objektima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije na Tari, a drugoplasirani u objektima Vojne ustanove "Morović", takođe u trajanju od sedam dana.

Trećeplasiranog takmičara očekuje paket promotivnog materijala Ministarstva odbrane.

Takmičarski ciklusi će se realizovati svake prve subote u mesecu do kraja godine, dodaje se u saopštenju.

Komentari (0)

Srbija