Društvo

Festivali Srbije pozvali mlade da se danas vakcinišu u Beogradu

Komentari

Autor: Tanjug

11/06/2021

-

07:55

Festivali Srbije pozvali mlade da se danas vakcinišu u Beogradu
Festivali Srbije pozvali mlade da se danas vakcinišu u Beogradu - Copyright EPA/Etienne Laurent

veličina teksta

Aa Aa

Ujedinjeni festivali Srbije pozvali su mlade da se vakcinišu danas od 10 do 16 sati, na mobilnom punktu ispred Saobraćajnog fakulteta u Beogradu.

Autobus adaptiran u mobilni punkt imaće Fajzer i Sinofarm vakcine, kojima će moći da se vakcinišu studenti, kao i zainteresovani građani, saopštili su Ujedinjeni festivali Srbije, koje čine Egzit, Lav fest, Bir fest, Arsenal i Nišvil.

"Ovim putem ustanova Studentski centar Beograd, sa Gradom Beogradom i Gradskim saobraćajnim preduzećem i svim nadležnim zdravstvenim ustanovama apeluje na sve studente i ostale građane da se vakcinišu i zaštite sebe, svoje porodice i budu odgovorni prema društvu", navodi se u saopštenju.

Za vakcinisane studente mesec dana besplatna teretana, sauna i parking

Kako se dodaje, svi studenti koji se vakcinišu, kao i oni koji su već primili vakcinu, dobiće mesec dana besplatnog korišćenja teretane i saune, kao i parkinga u okviru Studentskog centra, koje mogu iskoristiti do kraja godine, dok su Ujedinjeni festivali Srbije pripremili više od 100 ulaznica i raznih nagrada.

Ova akcija deo je nacionalne kampanje za vakcinaciju mladih kako bi se do 21. juna vakcinisalo najmanje 50 odsto punoletnog stanovništva Srbije, što je uz poboljšanu epidemiološku situaciju neophodno kako bi bilo omogućeno održavanje velikih manifestacija.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija