Društvo

Letnji popusti na Mister D

Komentari

Autor: Euronews Srbija

24/06/2022

-

11:59

Letnji popusti na Mister D
Letnji popusti na Mister D - Copyright promo

veličina teksta

Aa Aa

Servis za dostavu hrane "Mister D" od samog starta redovno iznenađuje svoje korisnike velikim brojem akcija i popusta do čak 50 odsto. Iz "Mister D" najavljuju da će i ovog leta obradovati korisnike ukusnim obrocima po znatno povoljnim cenama.

" Želimo da svi korisnici maksimalno iskoriste leto i vreme za odmor. Zato smo odlučili da tokom čitave sezone godišnjih odmora omogućimo ukusnu klopu sniženu do čak 50 odsto. Nema potrebe da vrele letnje dane provodite pored šporeta. Izaberite neki od najboljih restorana u vašem gradu, naručite omiljenu hranu, skupljajte poene u okviru našeg loyalty programa, igrajte se i uživajte", poručili su iz Mister D.

Domaći servis koji uspešno sarađuje sa preko 1.200 restorana u čak osam gradova širom Srbije nedavno je uveo jedinstveni loyalty program koji svim korisnicima omogućava svakodnevno sakupljanje poena i prelaske na nivoe članstva. Svi nivoi donose dodatne popuste na već sniženi asortiman cena usluge i dodatnu pogodnost u vidu mesečnog izazova, za sve koji uživaju da se takmiče i osvoje vredne promo kodove.

Aplikaciju "Mister D Local Food Delivery" možete preuzeti sa App ili Play stora.

Komentari (0)

Srbija