Društvo

Za dan 60 novozaraženih - pad broja novih slučajeva koronavirusa se nastavlja, preminule četiri osobe

Komentari

Autor: Euronews

20/06/2021

-

15:10

Za dan 60 novozaraženih - pad broja novih slučajeva koronavirusa se nastavlja, preminule četiri osobe
Za dan 60 novozaraženih - pad broja novih slučajeva koronavirusa se nastavlja, preminule četiri osobe - Copyright Unsplash

veličina teksta

Aa Aa

U poslednja 24 sata u Srbiji je registrovano 60 novih slučajeva koronavirusa, od testiranih 5.938  osoba. Od posledica virusa preminulo je četiri  pacijenata. Trenutno se na respiratorima nalazi 16  obolelih.

 

 

Prema poslednjim podacima najviše novozarađenih ima u Kragujevcu koji broji njih 12, dok je Beograd sledeći sa 11 novozaraženih.

Nakon njih slede Zaječar, Novi Pazar, Prijepolje, Gornji Milanovac sa po troje novoobolelih, dok je u ostalim naseljenim mestima u Srbiji manje od tri pozitivna lica.

 

Da podsetimo, u toku jučerašnjeg dana registrovano je 89 novih slučajeva koronavirusa, od testiranih 8.327 osoba. Od posledica virusa preminulo je sedam pacijenata.

U ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj odraslih i starih koronavirusom zaražena su tri korisnika i jedan zaposleni, saopštilo je danas Ministarstvo za rad, zapošljavanje, borčka i socijalna pitanja.

Prisustvo korona virusa potvrđeno je u Domu za smeštaj odraslih i starijih "Holiday house" u Barajevu i Centru za socijalni rad u Odžacima. Do sada su izlečena 5.952 korisnika i 3.098 zaposlenih u ustanovama socijalne zaštite.

Preporuka za vas

Matić za Euronews Srbija: Građani Srbije moći će da putuju u EU, ali u skladu sa pojedinačnim odlukama zemalja

Komentari (0)

Srbija