Društvo

Na prelazu Preševo vozila čekaju sat vremena, na Gostunu zadržavanje do 30 minuta

Komentari

Autor: Tanjug

17/09/2022

-

14:11

Na prelazu Preševo vozila čekaju sat vremena, na Gostunu zadržavanje do 30 minuta
Na prelazu Preševo vozila čekaju sat vremena, na Gostunu zadržavanje do 30 minuta - Copyright Tanjug/Jaroslav Pap

veličina teksta

Aa Aa

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova, na graničnom prelazu Preševo, na ulazu, zadržavanje za putnička vozila je 60 minuta, na Gostunu, na ulazu, 30 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila, saopštili su Putevi Srbije.

Na auto-putu E-75, petlja Bačka Topola-petlja Mali Iđoš, u smeru ka Horgošu radovi na rekonstrukciji puta do 30. septembra.

Zatvorena je leva strana auto-puta, dok je saobraćaj preusmeren u preticajnu saobraćajnu traku suprotnog smera ( desna strana auto-puta), gde se odvija dvosmerno.

Auto-put E-75, petlja Pojate-petlja Ražanj, radovi na održavanju puta, do 27. septembra. Zatvorena kolovozna traka u smeru ka Beogradu, saobraćaj se odvija dvosmerno u suprotnoj kolovoznoj traci, ka Nišu.

Majdanpek-Žagubica, Laznica-Žagubica - radovi na sanaciji do 21. septembra od 7 do 17 časova, uz naizmenično propuštanje vozila.

Ćićevac-Koševi (posle kružnog toka Jasika, u smeru Koševi), zbog radova na Moravskom koridoru došlo je do suženja kolovoza sa leve strane u smeru ka Kraljevu.

Saobraćaj se preusmerava na devijaciju i odvija se dvosmerno uz ograničenje brzine na 40km/h.

Mesto Jarak, smer ka Hrtkovcima - izmenjen režim saobraćaja zbog obezbeđivanja pristupa gradilištu.

Saobraćaj u zoni gradilišta se odvija neometano, shodno postavljenoj signalizaciji, koja upozorava vozače na vozila koja se sa gradilišta uključuju/isključuju na državni put.

Komentari (0)

Srbija