Društvo

Studenti iz regiona deliće paketiće deci iz Beogradskog Svratišta

Komentari

Autor: Promo

28/11/2022

-

13:20

Studenti iz regiona deliće paketiće deci iz Beogradskog Svratišta
Studenti iz regiona deliće paketiće deci iz Beogradskog Svratišta - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

veličina teksta

Aa Aa

U petak 2. decembra u 14 časova studenti iz regiona Slovenije, Hrvatske, Bosne, Crne Gore, Srbije uručiće novogodišnje paketiće deci Beogradskog Svratišta iz Krfske ulice u Beogradu koje su skupili preko 250 studenata iz zemalja bivše Jugoslavije.

Ni kovid, ni otežano kretanje iz zemlje u zemlju, nije sprečila vredne studente da svoje ideje sprovedu u delo. Naime umesto kotizacije za Marketing Challenge (gde studenti iz svih zemalja u regionu, sa državnih i privatnih fakulteta) predstavljaju najbolje ideje iz brendiranja kulturnih manifestacija, rešili su da pripreme i pošalju paketiće u organizaciji Fakulteta za projektni i inovacioni menadžment PMC.

Simbolično će svi zajedno baciti balone u vazduh, a studeti i profesori su obećali da je ovo samo jedna u nizu planiranih zajedničkih akcija.

"Naš cilj je bio ulepšati predstojeće praznike deci bez roditelja. Svesni smo toga da se veliki broj dece nalazi na ulici, bez hrane, tople odeće I lepe reči.Pružiti ruku onome kome je potrebna. Dobro uvek kruži", kaže Renata Ivić, studentkinja Fakulteta tehničkih nauka iz Novog Sada, dok njen kolega Luka Stevović iz Crne Gore dodaje da je to čin čovekoljublja i sa tim se čovek rađa. Svoje pakete su poslali autobusom.

Komentari (0)

Srbija