Društvo

Na Horgošu i Gradini teretna vozila čekaju 5 sati, na prelazima Šid i Batrovci četiri

Komentari

Autor: Tanjug

15/12/2022

-

17:50

Na Horgošu i Gradini teretna vozila čekaju 5 sati, na prelazima Šid i Batrovci četiri
Horgoš - Copyright Uprava Carina

veličina teksta

Aa Aa

Putevi Srbije upozoravaju vozače na izmene u režimu saobraćaja zbog radova na pojedinim deonicama, pa tako u najnovijem izveštaju navode da će se na deonici Merošina – Prokuplje do 15. januara odvijati radovi pod saobraćajem, zbog čega će povremeno biti zauzeta jedna saobraćajna traka, a saobraćaj će u tim okolnostima regulisati mahači.

Na deonici Beloljin-Rudare do 15. januara odvijaju se radovi na pojačanom održavanju, dok se saobraćaj odvija shodno postavljenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji i opremi. Na auto-putu E-75, na mostu Gazela u delu petlja Mostar - Sava centar, a u smeru ka Šidu sutra i u subotu planirani su radovi na uključenju elemenata novogodišnje dekoracije.

Radovi će se odvijati u pokretu u preticajnoj traci. Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila. Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnim prelazima Horgoš i Gradina, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 300 minuta, na prelazima Šid i Batrovci 240 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Komentari (0)

Srbija