Društvo

Krkobabić čestitao Badnji dan i Božić beogradskom nadbiskupu i vernicima: "Vrata Tima za preporod sela su vam otvorena"

Komentari

Autor: Euronews Srbija

24/12/2022

-

15:52

Krkobabić čestitao Badnji dan i Božić beogradskom nadbiskupu i vernicima: "Vrata Tima za preporod sela su vam otvorena"
Milan Krkobabić - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Ministar za brigu o selu u Vladi Srbije i predsednik PUPS – Solidarnost i pravda Milan Krkobabić čestitao je Badnji dan i Božić beogradskom nadbiskupu Ladislavu Nemetu i svim hrišćanskim vernicima koji slave po gregorijanskom kalendaru.

"Neka praznik Hristovog rođenja i ove godine, pune izazova i iskušenja, u domove vernika donese radost, sreću i blagostanje. Uz iskrene želje za dobro zdravlje i uspeh, čvrsto sam uveren da ćete, kao čovek koji je rođen i odrastao u Srbiji, svakodnevno raditi na negovanju dijaloga i međunacionalne saradnje, očuvanju mira i daljem jačanju saradnje Rimokatoličke i Srpske pravoslavne crkve", rekao je Krkobabić.

On je naveo da očekuje posvećenost Nemete ljudima koji žive i rade u selima Srbije i podršku misiji preporoda sela, obnovi zadrugarstva i strateški važnom naseljavanju praznih seoskih kuća.

"Vrata našeg Tima za preporod sela Srbije, koji je dobio podršku svih verskih zajednica u Srbiji, predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Vlade Srbije i Akademijskog odbora za selo Srpske akademije nauka i umetnosti, su Vam širom otvorena", poručio je Кrkobabić.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija