Društvo

Gazela u subotu bez saobraćaja pola sata - 15 minuta u staroj i isto toliko u Novoj godini, promene i u drugim ulicama

Komentari

Autor: Tanjug

29/12/2022

-

23:41

Gazela u subotu bez saobraćaja pola sata - 15 minuta u staroj i isto toliko u Novoj godini, promene i u drugim ulicama
Tanjug/Vladimir Šporčić - Copyright Tanjug/Vladimir Šporčić

veličina teksta

Aa Aa

Beogradu na vodi se i ove godine organizuje doček Nove godine na otvorenom zbog čega će saobraćaj u tom delu grada u subotu, 31. decembra, funkcionisati po izmenjenom režimu.

Hercegovačka ulica će poslednjeg dana decembra biti zatvorena za saobraćaj od 17 sati i to u delu od Železničke ulice do Buda Bar-a, dok se parking kod Savanove zatvara već od sedam ujutru, navodi se u saopštenju i dodaje da će "Parking servis" uklanjati sva vozila koja se tog dana zateknu na tom prostoru.

Pešački deo Starog savskog mosta se zatvara 30. decembra u ponoć, dok će sutradan most biti u potpunosti zatvoren za saobraćaj.

Servisna staza Gazele se takođe zatvara 30. decembra u ponoć, navodi se i dodaje da će tokom "najluđe noći" oba mosta biti u potpunosti zatvorena za vreme trajanja pirotehničko-laserskog performansa od 23:58 do 00:06 sati.

Putevi Srbije saopštili su da će na mostu Gazela zbog održavanja manifestacije biti obustavljen saobraćaj 15 minuta pred ponoć i 15 posle ponoći 31. decembra. 

Plovni put na Savi će takođe biti zatvoren 31. decembra od 23 časova.

Novogodišnji koncertni program na platou pored Starog savskog mosta počinje u 20.30 časova nastupom Marka Luisa nakon kojeg, sa početkom u 21.30 na binu izlazi Jelena Tomašević.

U 2023. godinu posetioci na Sava Promenadi ući će uz hitove Željka Joksimovića, čiji će nastup trajati od 23 do jedan sat iza ponoći.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija