Društvo

Izlila se Tamnava: Obustavljen saobraćaja na putu Novaci-Kalinovac, koristi se alternativni pravac

Komentari

Autor: Tanjug

06/06/2023

-

09:33

Izlila se Tamnava: Obustavljen saobraćaja na putu Novaci-Kalinovac, koristi se alternativni pravac
Pošega, vanredna situacija - Copyright Tanjug/OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE

veličina teksta

Aa Aa

Na putu Novaci-Kalinovac, zbog izlivanja reke Tamnave na snazi je obustava saobraćaja, saopštilo je danas JP Putevi Srbije. Alternativni putni pravac je preko Uba.

Ekipe su na terenu, a javnost će biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja. Na auto-putu E-763, petlja Preljina - petlja Pakovraće, u oba smera, izvodiće se radovi na košenju razdelnog pojasa, uz zauzeće preticajne saobraćajne  trake, danas do 15 časova.

Na auto-putu E-763, petlja Surčin-petlja Obrenovac, u oba smera,  izvodiće se radovi na košenju putnog pojasa, uz zauzeće zaustavne saobraćajne trake, do 9. juna, od 7 do 15 časova.

Na auto-putu E-763, petlja Ljig - petlja Takovo, tunel Veliki Kik, izvodiće se radovi na održavanju ITS opreme i sistema za upravljanje, danas, 6. juna od 10 do 17 časova i saobraćaj će se odvijati dvosmerno kroz levu cev tunela. U sredu, 7. juna, radovi će se izvoditi od 10 do 17 časova i saobraćaj će se odvijati dvosmerno kroz desnu cev tunela.

Na putu Ribariće - Mehov Krš na snazi će biti obustava saobraćaja zbog asfalterskih radova, danas od 8 do 12 i od 13 do 17 časova. Alternativni putni pravac je Novi Pazar-Pazarište-Tutin-Mehov Krš-državna granica sa Crnom Gorom.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija