Društvo

Bez većih zadržavanja na graničnim prelazima, putnička vozila na Spiljanima čekaju 20 minuta

Komentari

Autor: Tanjug

21/07/2021

-

09:49

Bez većih zadržavanja na graničnim prelazima, putnička vozila na Spiljanima čekaju 20 minuta
Horgoš - Copyright Uprava Carina

veličina teksta

Aa Aa

Prema informacijama Uprave granične policije u 8 sati, na prelazu Špiljani, putnička morotna vozila zadržavaju se na izlazu 20 minuta.


Na graničnom prelazu Horgoš teretna vozila na izlazu čekaju 240 minuta, Kelebiji 180 minuta, kao i na Batrovcima, na Šidu 60 minuta, na Bezdanu 180 minuta, saopštili su Putevi Srbije. Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Na auto-putu E-763, Obrenovac - Ub, od sutra od 7 do 15 časova radovi na košenju trave u razdelnom pojasu. Radovi se izvode u preticajnoj saobraćajnoj traci, u oba smera, a saobraćaj se odvija voznim saobraćajnim trakama.

Donji Milanovac, u Ulici Kapetana Miše, do 20. avbgusta od 7 do 17 časova, radovi na rehabilitaciji kolovoza. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Kroz grad Zrenjanin, do 24. jula od 7 do 16 časova radovi na redovnom održavanju. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na auto-putu E-75, granični prelaz Horgoš - petlja Horgoš, u smeru od graničnog prelaza Horgoš ka Novom Sadu, do 12. avgusta radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije.

Radovi se izvode u voznoj i preticajnoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj je u zoni radova preusmeren u zaustavnu saobraćajnu traku. Ribariće - Tunel, posle skretanja za mesto Paljevo, do 2. avgusta radovi na rekonstrukciji mosta. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Komentari (0)

Srbija