Politika

Vuk Jeremić uputio otvoreno pismo liderima desno orijentisane opozicije: Nije kasno za jedinstven nastup na izborima

Komentari

Autor: Tanjug

31/10/2023

-

22:44

Vuk Jeremić uputio otvoreno pismo liderima desno orijentisane opozicije: Nije kasno za jedinstven nastup na izborima
Vuk Jeremić uputio otvoreno pismo liderima desno orijentisane opozicije: Nije kasno za jedinstven nastup na izborima - Copyright Euronews

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić poručio je u otvorenom pismu liderima desno orijentisane opozicije da još nije kasno da se postigne dogovor o jedinstvenom nastupu na predstojećim parlamentarnim izborima i pozvao ih da još jednom preispitaju svoje odluke. 

Jeremić je naveo da veruje da svi kojima je iskreno stalo do odbrane nacionalnih interesa Srbije, a koji su, prema njegovim rečima,  danas očigledno ugroženi, moraju da tom cilju podrede stranačke i sve druge interese.

"Zato vas pozivam da još jednom preispitate svoje odluke", napisao je Jeremić i ocenio da još nije kasno da se postigne dogovor o jedinstvenom nastupu opozicije koju naziva "državobraniteljskom".

Pismo je upućeno predsedniku Nove demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović, lideru POKS-a Vojislavu Mihailoviću, predsednici Zavetnika Milici Đurđević Stamenkovski i lideru Dveri Bošku Obradoviću.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija