Politika

Vujović, Kešelj i aktivisti SNS posadili 22 sadnice: "Svaki pedalj Srbije jednako bitan"

Komentari

Autor: Tanjug

26/11/2023

-

14:53

Vujović, Kešelj i aktivisti SNS posadili 22 sadnice: "Svaki pedalj Srbije jednako bitan"
Tanjug/SNS - Copyright Tanjug/SNS

veličina teksta

Aa Aa

Predstavnici liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Irena Vujović i Marko Kešelj, zajedno sa aktivistima Srpske napredne stranke (SNS), posadili su 22 sadnice, koje su obezbeđene iz ličnih sredstava.

Kako se navodi u saopštenju SNS-a, Vujović i Kešelj su kazali da je svaki pedalj Srbije jednako bitan, da je svaki čovek jednako važan, te da je sve u vezi sa Srbijom, našom jedinom otadžbinom, važno.

"Brinemo o investicijama, o radnim mestima, o mladima, o narodu, ali brinemo i o zaštiti životne sredine. Zato država, ukupan budžet za zaštitu životne sredine iz godine u godinu povećava. Ovaj budžet je 2010. iznosio pet milijardi dinara, a 2024. na raspolaganju su nam 92 milijarde dinara za zelene kapitalne projekte i za kvalitetniji život svakoga od nas", rekla je Vujović.

Prema rečima Kešelja, sada je prelomni trenutak "utakmice za Srbiju".

Tanjug/SNS

 

"Prvo poluvreme je bilo više nego uspešno. Nema opuštanja. Srbija ne sme da stane i ne smeju do sada postignuti uspeh i rezultati biti uzalud. Nego još sigurnijim korakom idemo u budućnost. Za Srbiju, za budućnost Srbije", rekao je Kešelj.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija