Politika

Gojković: Žene podržavaju politiku daljeg napretka i razvoja zemlje

Komentari

Autor: Tanjug

25/11/2023

-

21:47

Gojković: Žene podržavaju politiku daljeg napretka i razvoja zemlje
Gojković: Žene podržavaju politiku daljeg napretka i razvoja zemlje - Copyright Ministarstvo kulture i informisanja/Dario Konstantinović

veličina teksta

Aa Aa

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Maja Gojković razgovarala je sa ženama u Kisaču i poručila da žene podržavaju politiku Srpske napredne stranke i liste "Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane", a to je politika koja garantuje ekonomsku stabilnost, dalji napredak i razvoj zemlje.

"Sve ovde prisutne žene sa kojima sam razgovarala, bez obzira kog su starosnog doba, da li su mlade ili su penzionerke, daju veliku podršku politici predsednika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke", naglasila je Gojković nakon razgovora sa ženama iz više udruženja, saopšteno je iz njenog kabineta.

Gojković je istakla da žene na taj način pokazuju da donose mudre odluke i da je glas 17. decembra za listu "Aleksandar Vučić - Srbije ne sme da stane" i "Aleksandar Vučić - Vojvodina ne sme da stane" podrška napretku Srbije, daljem razvoju, izgradnji puteva i otvaranju novih radnih mesta.

"Imamo poverenje u viziju predsednika Srbije koji uliva poverenje i koji se u svojoj politici zalaže za mir i stabilnost, a to je danas najvrednije reč možda i u svetu, a ne samo u našem okruženju, što je preduslov svakog daljeg napretka i razvoja. Žene su pokazale da donese pametne odluke i da uvek razmišljaju o tome da izaberu političku opciju sa kojom Srbija ide napred", rekla je Gojković.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija