Politika

Obradović: Preuzećemo odgovornost za vođenje Beograda nakon izbora

Komentari

Autor: FoNet

03/12/2023

-

13:54

Obradović: Preuzećemo odgovornost za vođenje Beograda nakon izbora
Tanjug/Andrija Vukelić - Copyright Tanjug/Andrija Vukelić

veličina teksta

Aa Aa

Kandidat liste "Srbija protiv nasilja" za gradonačelnika Beograda Vladimir Obradović izjavio je da za 11 godina vlast nije uradila nijedan kapitalni projekat koji podiže kvalitet života i obećao da će ta lista, kada posle 17. decembra preuzme odgovornost za vođenje grada, raditi projekte koji će rešavati probleme ljudi, saopšteno je danas iz SSP.

Obradović u razgovoru sa građanima Borče pitao zašto vlast nije počela da gradi dečju bolnicu Tiršova 2, koju su obećali da će završiti do 2022, kako je moguće da autobusku stanicu grade sedam godina, ko je odlučio da se ne gradi fabrika za preradu otpadnih voda u Velikom Selu, gde su garaže, vrtići, škole, domovi zdravlja.

"Na sva ova pitanja SNS i Šapić duguju odgovore građanima, a svakom čoveku je danas potpuno jasno da sve što znaju jeste da ponavljaju lažna obećanja, zbog čega Beograd danas liči na groblje propalih projekata", rekao je Obradović.

On je naveo da vlast, umesto da uloži novac u ljude i obezbede im bolji život, naš novac troši na finansiranje kupovine glasova preko Centra za edukacije i razvoj omladine Beograda, a projekte koji su od životnog značaja dodeljuju omiljenim režimskim izvođačima koji ih naplaćuju nekoliko puta više.

Obradović je istakao da garantuje da će posle smene nesposobne, bahate i korumpirane vlasti, ljudi sa liste "Srbija protiv nasilja" raditi projekte koji će rešavati probleme ljudi, a ne puniti džepove firmi bliskih režimu kao danas, birati izvođače na tenderima, a ne u telefonskim razgovorima, poštovati sve rokove za završetak radova, jer to svi koji žive u Beogradu zaslužuju.
 

Komentari (0)

Srbija