Politika

Održana Završna konvencija koalicije okupljene oko liste Nacionalnog okupljanja

Komentari

Autor: Tanjug

10/12/2023

-

15:50

Održana Završna konvencija koalicije okupljene oko liste Nacionalnog okupljanja
Održana Završna konvencija koalicije okupljene oko liste Nacionalnog okupljanja - Copyright Fonet/Aleksandar Barda

veličina teksta

Aa Aa

Završna, predizborna konvencija koalicije oko liste Nacionalnog okupljanja održana je u Beogradu na kojoj je istaknuto da su očuvanje porodice i tradicionalnih vrednosti prioritet predstavnika liste, kao i da je za njih Srbija svetinja i iznad partije.

Lider Dveri i nosilac liste Boško Obradović  je rekao da je vreme da Srbija i Evropska unija nakon 23 godine redefinišu svoje odnose u skladu sa stihovima Duška Trifunovića "Ima nečeg u tom što me nećeš, i u tom što ja tebe neću", navodi se u saopštenju Nacionalnog okupljanja.

"Naš prioritet je očuvanje svetinje braka, porodice i tradicionalnih vrednosti. Ja sam muškarac, muž, otac, deda, Srbin i Evropljanin, mi smo potomci Svetog Save i Vladike Nikolaja Velimirovića, Tesle i Pupina, Nadežde Petrović i Milunke Savić, mi smo iz naroda šampiona kao što je Novak Đoković",  rekao je Obradović na završnoj konvenciji održanoj juče.

Predsednica Srpske stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski pozdravila je prijatelje Nacionalnog okupljanja iz Mađarske, Bugarske i Nemačke i istakla da su zajedno tim koji će podići novu Evropu na starim temeljima i da se Evropa nacija i slobodnih država budi.

"Nama je otadžbina iznad partije. Srbiju nikada ne bismo prodali i izdali. Za nas je naša otadžbina svetinja", rekla je Đurđević Stamenkovski.
 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija