Politika

Vučić: Verujem da ćemo dobiti apsolutnu većinu mandata u Skupštini

Komentari

Autor: Tanjug

14/12/2023

-

16:04

Vučić: Verujem da ćemo dobiti apsolutnu većinu mandata u Skupštini
Vučić: Verujem da ćemo dobiti apsolutnu većinu mandata u Skupštini - Copyright Tanjug/Nenad Mihajlović

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je uveren da će lista "Srbija ne sme da stane" dobiti na izborima apsolutnu većinu mandata u Skupštini.

On je rekao tokom obilaska pravih radova na izgradnji severne obilaznice oko Kragujevca da je najvažnije da ljudi izađu na izbore, kao i da je uveren da će u Parlamentu imati više od 125 mandata.

"Verujem da ćemo samostalno u mandatima imati apsolutnu većinu u Skupštini. To je cilj, za sve ostalo ne bih bio srećan niti zadovoljan", rekao je Vučić novinarima.

Vučić je rekao i da je uveren u ubedljivu pobedu SNS na izborima u svim gradovima Srbije u kojim je deo opozicije najavio pobedu.

"Ni oni sami ne veruju u to što govore, a nadaju se da će neko u Beogradu da ih pusti da pobede. Niti će ko da ih pušta, niti će bilo ko da im poklanja ni oduzima glasove", rekao je on.

Predsednik Srbije je rekao da SNS poziva sve ljude da u nedelju izađu i glasaju i dodao da veruje u ubedljivu pobedu liste "Srbija ne sme da stane".

"Oni su rekli da će pobediti u Kragujevcu Kruševcu, Smederevu, Kniću. U svim tim mestima će izgubiti. I to će izgubiti ubedljivo. To vam kažemo unapred", poručio je Vučić.

Vučić je naglasio da će posle ovih izbora opozicija imati četiri godine da se pripremi.

"Da pripreme stvarni plan i program, stvarnu platformu, na kojoj će možda da dobiju veće poverenje građana", rekao je Vučić.

Ocenio je da se poverenje građana ne dobija na širenju mržnje prema svojim političkim neistomišljenicima. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija