Politika

Jeremić: Moguć dogovor opozicije

Komentari

Autor: FoNet

30/07/2021

-

14:00

Jeremić: Moguć dogovor opozicije
Jeremić: Moguć dogovor opozicije - Copyright E-Stock/Miloš Rafailović

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da je "ovo poslednji mandat vlasti" Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije i da će promena uslediti iz dva koraka, od kojih će prvi biti izbori na kojima će opozicija ostvariti rezultat koji će "nepovratno uzdrmati režim" predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

"Dogovor unutar opozicije je moguć, ali ne smemo da dozvolimo provokatorima i udbašima da poremete stvari i zamute vodu", rekao je Jeremić u Mladenovcu u razgovoru s građanima, a saopštila Narodna stranka.

On je istakao da će spoljni i unutrašnji pritisci na vlast toliko rasti da će pokušati da ih ublaže time što će prihvatiti neke od zahteva opozicije.

"Videćemo da li će to biti dovoljno da na njima i učestvujemo, ali se spremamo kao da ćemo izaći na izbore", rekao je Jeremić.

On je pozvao građane da "ne nasedaju na nove prevare oličene u navodnim pokretima iza kojih stoji Udba".

Jeremić je istakao da je važno da posle promene vlasti lustracija bude obavljena do kraja i da budu zabranjeni i SNS i SPS, koji je "interesno preduzeće čiji je smisao postojanja ostvarivanje lične koristi svojih članova".

Preporuka za vas

Komentari (1)

nbgd

30.07.2021 14:27

I odmah hoce da zabranjuje stranke?! Plasim se da sa takvom politikom necete daleko dogurati. Srecno u svakom slucaju i bolji neka pobedi...

Srbija