Politika

Dragan Marković Palma podneo privatnu tužbu za povredu časti i ugleda protiv onih koji su ga optuživali

Komentari

Autor: Tanjug

08/09/2021

-

17:04

Dragan Marković Palma podneo privatnu tužbu za povredu časti i ugleda protiv onih koji su ga optuživali
Dragan Marković Palma podneo privatnu tužbu za povredu časti i ugleda protiv onih koji su ga optuživali - Copyright E-Stock/Aleksandar Nalbantjan, E-Stock/Dušan Milenković

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik JS Dragan Marković Palma je na današnjoj konferenciji za medije izneo dokumenta koja, kako tvrdi, dokazuju da su Marinika Tepić, Dragan Ðilas, Sandra Rašković Ivić i ostali u proteklih pola godine na njegov račun iznosili lažne izjave.


U saopštenju JS se navodi da je Marković novinarima pokazao zvanična saopštenja Tužilaštva, izveštaje policije, saopštenja prozivanih ličnosti, slike sa određenih mesta koja su pominjana u napadima na njega, a u kojima se sve što su pojedini predstavnici opozicije izgovarali demantuje.

Marković je kazao da su pre šest meseci počeli da ga napadaju za nešto što se u političkom životu u Srbiji i na Balkanu nikada nije desilo.

"Nikada se nije desilo da vam neko na taj način napada porodicu bez ijednog materijalnog dokaza i da vas napada za nešto što je temelj mog političkog delovanja kao domaćina, a to je porodica", naveo je Marković.

Kaže da su ga napali zato što je u Narodnoj skupštini postavio pitanje Ðilasu da li ima 619 miliona evra koji se pominju, da li je platio porez na taj novac i da li ih je pošteno zaradio.

Marković je rekao da je podneo privatnu tužbu protiv onih koji su ga optuživali zbog povrede ugleda i časti i dodao da očekuje da ih pravosudni organi procesuiraju.

"Pored toga 393 žene su tužile Mariniku Tepić zbog toga što je svojim lažima uvredila sve žene navodima da se žene u Jagodini zapošljavanju preko telefna za druženje, a tužbu je protiv Marinike Tepić podnelo i Javno komunalno preduzeće "Standard" iz Jagodine zbog lažnih navoda o animir damama u tom preduzeću koje ne dolaze na posao", rekao je Marković.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija