Politika

Orlić o predlogu evroparlamentaraca: Ovakav papir apsolutno ne dolazi u obzir

Komentari

Autor: Tanjug

08/09/2021

-

19:00

Orlić o predlogu evroparlamentaraca: Ovakav papir apsolutno ne dolazi u obzir
Orlić o predlogu evroparlamentaraca: Ovakav papir apsolutno ne dolazi u obzir - Copyright Tanjug/Dragan Kujundžić

veličina teksta

Aa Aa

Funkcioner Srpske napredne stranke Vladimir Orlić poručio je da je "platforma Evropskog parlamenta običan spisak Ðilasovih lepih želja" i da "ovakav papir apsolutno ne dolazi u obzir".


"Samo je još nedostajalo da u njemu zapišu da Ðilas, Jeremić, Lutovac i Boško Obradović danas popodne stupaju na vlast, pa da ta fantazija bude kompletna", rekao je Orlić za Tanjug komentarišući Nacrt Radnog dokumenta evroparlamentaraca o poboljšanju izbornih uslova.

"Baš ništa od svega što su tamo napisali nije ni postojalo u ovoj zemlji do 2012. godine, time je sve rečeno", naglasio je Orlić.

Predlog Nacrta Radnog dokumenta za poboljšanje izbornih uslova koji su izradili evroparlamentarci prosleđen je strankama koje sada imaju rok do 12. septembra da dostave svoje komentare, a između ostalog, u dokumentu piše da bi trebalo što pre utvrditi datume bitnih izbora najavljenih za 2022.godinu, saznaje Tanjug.

U pismu koje je upućeno strankama precizira se da će se predstojeći dijalog održati u istom formatu kao i tokom susreta u julu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija