Politika

Vulin: Ðilas ne može da oprosti Vučiću što ga podržavaju građani Srbije

Komentari

Autor: Tanjug

13/09/2021

-

17:26

Vulin: Ðilas ne može da oprosti Vučiću što ga podržavaju građani Srbije
Vulin: Ðilas ne može da oprosti Vučiću što ga podržavaju građani Srbije - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

veličina teksta

Aa Aa

Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin ocenio je da lider Stranke slobode i pravde Dragan Ðilas ne može da oprosti predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću što ga podržavaju građani Srbije, kao i to što ga poštuju lideri najmoćnijih zemalja.

"Nije lako biti Dragan Ðilas. Stotine miliona evra kojim raspolaže čine da ima osećaj vrednosti, a svi njegovi partijski drugovi mu to i ponavljaju svakog prvog kada prime platu. Problem je što ga birači ne vide kao što sam on sebe vidi u očima svojih plaćenih partijskih drugova. Zato je i toliko ljut na Vučića. Ne može da mu oprosti što čovek koji nije bogat  može da bude podržan od građana Srbije. Ujedno može i da bude poštovan od lidera moćnih zemalja. Nije lako Ðilasu", reagovao je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista (PS) Aleksandar Vulin na izjave Dragana Đilasa, lidera Stranke slobode i pravde (SSP) i to uoči posete Beogradu nemačke kancelarke Angele Merkel, saopšteno je iz PS

Inače, Đilas je danas izjavio da je on jedini lider opozicije u Evropi kojeg je predsednik države tužio i od suda zatražio da mu zabrani da kritikuje vlast. Takođe je na današnjoj konfereniciji naveo da je protiv Aleksandra Vučića podneo tužbu zbog njegove tvrdnje da je "ukrao 619 miliona evra".

 

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija