Politika

Pokret "Ne davimo Beograd" izlazi na izbore

Komentari

Autor: FoNet

20/10/2021

-

20:27

Pokret "Ne davimo Beograd" izlazi na izbore
Pokret "Ne davimo Beograd" izlazi na izbore - Copyright Tanjug/ Tanja Valič

veličina teksta

Aa Aa

Pokret Ne davimo Beograd odlučio je danas učestvuje na predstojećim izborima i pozvao građane da mu se pridruže i daju svoj doprinos kako bi zajedno oslobodili naš glavni grad i državu.

Na Dan odlobođenja Beograda doneli smo odluku da učestvujemo na izborima, jer uprkos neravnopravnim uslovima smatramo da su građani našeg grada i države spremni da se suprotstave kriminalnoj naprednjačkoj hobotnici i da u tako neravnopravnim uslovima izborimo pobedu, izjavio je član Malog veća Pokreta Dobrica Veselinović.

Veliki nas posao čeka, ali imamo razloga za optimizam, posebno u Beogradu. Oslobodićemo naš grad i zaustaviti sve štetne projekte kriminalne vlasti, izborićemo se da Beograd bude dobar grad za sve, poručio je Veselinović.

Medija Centar Beograd

Dobrica Veselinović

Odluku o izlasku na izbore donela je velika većina članova danas održane Skupštine Ne davimo Beograd, iako je konstatovano da je u prethodnom periodu, kroz međustranački dijalog pod pokroviteljstvom EU, urađeno premalo da bi se unapredili izborni uslovi.

Iako je odluka o učešću na izborima doneta danas, Ne davimo Beograd se prethodnih meseci tehnički spremao kao da na izbore izlazi. Pokret je već uspeo da okupi više od 750 kontrolora i do izbora će biti spreman da pokrije sva izborna mesta u Beogradu, gde su najveće šanse da se smeni naprednjačka vlast. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija