Politika

Važne informacije za vozače: Izmene u saobraćaju zbog radova, nema zadržavanja na naplatnim rampama

Komentari

Autor: Tanjug

13/11/2021

-

15:09

Važne informacije za vozače: Izmene u saobraćaju zbog radova, nema zadržavanja na naplatnim rampama
Unsplash - Copyright Unsplash

veličina teksta

Aa Aa

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji danas nema zadržavanja vozila, saopštili su Putevi Srbije.

Na auto-putu E-75, kod petlje Ćuprija – petlja Paraćin, 15. novembra od 9 do17 časova biće izvođeni istražni radovi za potrebe rehabilitacije puta. Saobraćaj će se odvijati u preticajnoj/voznoj saobraćajnoj traci, sve u zavisnosti u kojoj traci će se odvijati radovi.

Obilaznica oko Beograda, petlja Bubanj Potok - petlja Orlovača, od auto-pijace do raskrsnice Hiljadu Ruža, od 15. do 18. novembra od 10 do 16 časova obavljaće se radovi na sanaciji oštećenog kolovoza uz naizmenično propuštanje vozila.

Na auto-put E-70, petlja Pećinci-petlja Šimanovci, smer ka Beogradu, do 25. novembra radovi na elastičnoj ogradi u srednjem pojasu. Saobraćaj se odvija voznom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75, granični prelaz Horgoš - petlja Horgoš, smer od graničnog prelaza Horgoš ka Novom Sadu, do 20. novembra radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije.

U zoni radova saobraćaj je preusmeren iz zaustavne i vozne u preticajnu saobraćajnu traku.

Brežđe – Divčibare, na deonici Krčmar – Divčibare - na snazi obustava saobraćaja do 31. decembra zbog radova na rehabilitaciji državnog puta. Alternativni putni pravac: obilaznica Mionica – Divci – Valjevo – Kaona – Divčibare.

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.00 časova, na graničnom prelazu Gradina, na izlazu i ulazu, zadržavanje za teretna i putnička motorna vozila i autobuse je 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Komentari (0)

Srbija