Politika

Na ponovljenom glasanju izabrano 40 članova uprave UNS-a

Komentari

Autor: Euronews

30/05/2021

-

20:30

Na ponovljenom glasanju izabrano 40 članova uprave UNS-a
Na ponovljenom glasanju izabrano 40 članova uprave UNS-a - Copyright Tanjug/Tara Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Na ponovljenom glasanju za upravu Udruženja novinara Srbije danas je izabrano 40 članova, potvrdio je za Tanjug član nove uprave Slobodan Ćirić.

On je rekao da je glasanje danas ponovljeno, jer je na sinoćnjem glasanju konstatovano da se u kutiji za izbor članova uprave nalaze dva glasačka listića više od onih koji su glasali.

"U takvim situacijama je normalno da se ponovi glasanje", rekao je Ćirić i naveo da je čitav izborni postupak trajao celu noć.

Tanjug/Tara Radovanović

 

Na Izbornoj skupštini UNS-a u Beogradu za novog predsednika tog novinarskog udruženja izabran je Živojin Rakočević. Izabrani su i članovi Nadzornog odbora i Suda časti.

Isak Virgučić je u ime Verifikacione komisije saopštio da je pravo glasa na ponovljenim izborima imalo 599 članova, koliko je štampano i glasačkih listića, a da je na ponovljenim izborima glasalo 143 njih, prenosi FoNet.

U Upravni odbor UNS izabrani su Goran Avramović, Miljan Vitomirovic, Budimir Ničić, Jovan Simić, Dušan Albijanić, Darko Dimitrijević, Predrag Rava, Slobodan Radičević, Anđelka Ćuk i Ivica Milosavljević.

Izabrani su i Jelena Spasić, Bogdan Vranješević, Dragoslav Gogić, Sonja Ivković, Zoran Maksimović, Žikica Stevanović, Dragan Stojanović, Gordana Eror, Olivera Kovačević, Obrad Gogić, Jasmina Panjiki, Slobodan Ćirić, Aleksandar Grubeš, Dragana Deurić.

Članovi UO su i Petar Živković, Ljubenko Zvizdić, Milan Vlajić, Zorica Šoković, Vera Korponaić, Olja Milošević, Dragan Todorović.

Tanjug/Tara Radovanović

 

Izabrani su i Edip Honić, Dubravka Nikolić, Branislava Džunov, Darinka Mihajlović, Gvozden Zdravković,Jovanka Stojanović, Branko Žujović, Predrag Vasiljević i Novica Savić.

Na Skupštini udruženja ua novog predsednika izabran je novinar iz Gračanice Živojin Rakočević.

Komentari (0)

Srbija