Politika

Kazne za KK Crvena zvezda zbog utakmice u Pioniru, Brnabić: Jasno je da su kršili mere

Komentari

Autor: Tanjug

31/05/2021

-

13:09

Kazne za KK Crvena zvezda zbog utakmice u Pioniru, Brnabić: Jasno je da su kršili mere
Kazne za KK Crvena zvezda zbog utakmice u Pioniru, Brnabić: Jasno je da su kršili mere - Copyright e-stock/Andrija Soković

veličina teksta

Aa Aa

Jasno da je Košarkaški klub Crvena zvezda ponovo kršio epidemiološke mere zbog broja navijača u petak na utakmici, rekla je danas  premiijerka Ana Brnabić. Ona je dodala da će proveriti da li je klub kažnjen, kao i da će tražiti kazne za sve koji krše mere.

Ona je tako odgovorila na pitanje novinara zbog čega policija nije sprečila ulazak oko 4.000 navijača Crvene zvezde na utakmicu, pošto se nisu poštovale mere.

"Kršenje mera od strane KK Crvena zvezda, oni su već jednom bili kažnjeni i proveriću da li su kažnjeni i ovaj put, jer je jasno da su kršili mere. Meni je neizmerno žao, ali i mnogi drugi krše mere i svi mi se ponašamo ili najveći broj ljudi, kao i neki ugostitelji, kao da je korona iza nas. To će biti jedna od tema na današnjoj sednici Kriznog štaba", navela je Brnabić.

Želim da budu kažnjeni svi koji krše mere, poručila je Brnabić.

"A, a da li je policija mogla da reaguje, policija nije znala da će doći do kršenja mera. Da su znali da će doći do kršneja mera, ne bi se kršile mere", rekla je premijerka.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija