Politika

Vučić: Srbija i Crna Gora treba da resetuju međusobne odnose

Komentari

Autor: Tanjug

09/06/2022

-

15:43

Vučić:  Srbija i Crna Gora treba da resetuju međusobne odnose
Vučić: Srbija i Crna Gora treba da resetuju međusobne odnose - Copyright EPA/GEORGI LICOVSKI

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da Srbija i Crna Gora treba da resetuju međusobne odnose, jer u budućnosti mogu mnogo toga zajedno da urade u korist gradana obe zemlje i najavio da će svakako doći u Crnu Goru, bilo zvanično ili privatno.


"Nadam se da mnogo toga u budućnosti možemo zajedno da uradimo, pa čak i ovu zimu da olakšamo jedni drugima i da pomognemo jedni drugima, jer će biti mnogo teška zima i za jednu i za drugu zemlju. Polako da resetujemo naše odnose i da počnemo da ih gradimo, odnosno da vratimo onu emociju koju smo imali i poštovanja i ljubav, jer teško da imamo nekog bližeg nego jedni druge", rekao je predsednik Srbije za crnogorsku Adria televiziju.

Na pitanje da li će uskoro posetiti crnu Goru Vučić je odgovorio potvrdno.

"Svakako ću doći u Crnu Goru, da li zvanično ili privatno - to je druga stvar. Premijer Crne Gore Dritan Abazović je dobio poziv da zvanično poseti Srbiju 29. juna i dobrodošao je", rekao je Vučić.

On je istakao da ima puno tema za razgovor i mnogo stvari da se rešava u interesu svih.

"Naravno, uvek će postojati oni koji ne razmišljaju o tome kako bi bilo dobro da dve zemlje saraduju, već kako da to zaustave, ali nemam problem sa tim", dodao je Vučić uz pozdrav svima u Crnoj Gori.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija