Politika

Vučević: Ukazana mi je velika čast, čestitam mandatarki Brnabić

Komentari

Autor: Euronews Srbija

27/08/2022

-

22:51

Vučević: Ukazana mi je velika čast, čestitam mandatarki Brnabić
Vučević: Ukazana mi je velika čast, čestitam mandatarki Brnabić - Copyright Tanjug/Tanja Valić, Nenad Mihajlović, FoNet/Vlada Srbije

veličina teksta

Aa Aa

Dosadašnji gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević poručio je večeras da mu je ukazana velika čast time što je predložen za potpredsednika buduće Vlade Srbije i ministra u njoj, kao i da čestita mandatarki Ani Brnabić navodeći da zna da će njihova saradnja biti plodonosna za sve.

Nakon što predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas saopštio da će mandatar za sastav nove Vlade Srbije ponovo biti Ana Brnabić, a da će Vučević takođe biti veoma značajn činilac nove vlade ali i potpredsednik vlade, na svom Instagram nalogu oglasio se i Vučević koji je rekao da mu je predsednik na ovaj način ukazao veliku čast.

"Ukazana mi je velika čast time što sam predložen za potpredsednika buduće Vlade Srbije i ministra u njoj. Siguran sam da je to san svakog časnog i odgovornog čoveka koji je započeo političku karijeru, a ja ću dati sve od sebe da budem još efikasniji i posvećeniji opštem dobru i velikim ciljevima koje je pred nas postavio predsednik Aleksandar Vučić. Čestitam mandatarki Ani Brnabić, znam da će naša saradnja biti plodonosna za sve građane Srbije", napsao je Vučević.

 

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na današnjoj konferenciji za novinare saopštio da će Ana Brnabić biti mandatarka nove vlade.

"Ana neće biti četiri godine predsednik Vlade Srbije, ali taj mandat Vlade neće trajati kraće. Doći će do promena 2024. godine, ali je veoma važno da ona ostane predsednik vlade da bismo mogli da nastavimo da radimo na rešavanju prebolema za jesen i zimu ove godine. Veoma je važno da to radi neko ko je iskusan i koga imam veliko poverenje. Miloš Vučević će biti veoma važan činilac u novoj vladi, biće potpredsednik vlade svakako....", rekao je predsednik.

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

Komentari (0)

Srbija