Politika

Deo odbornika i poslanika istupio iz stranke Zavetnici, Nikolić: Bilo bi najpoštenije da vrate mandate

Komentari

Autor: Tanjug

25/10/2022

-

18:49

Deo odbornika i poslanika istupio iz stranke Zavetnici, Nikolić: Bilo bi najpoštenije da vrate mandate
Poslanik Zavetnika Dragan Nikolić - Copyright Medija Centar Beograd

veličina teksta

Aa Aa

Poslanik Zavetnika Dragan Nikolić izjavio je danas da bi bilo najpoštenije da odbornici i poslanici te stranke, koji su saopštili da istupaju iz Zavetnika, vrate mandate.

Odbornici i poslanici iz redova "Zavetnika" saopštili su ranije da će nastupati samostalno jer ne žele da ih predvodi Milica Ðurđević Stamenkovski koja, kako navode, obmanjuje javnost kako se drži usvojenih programskih načela, a koja se posebno tiču nacionalne i odgovorne politike kao i zaštite suverene i celovite Srbije.

Saopštenje su potpisali Marija Vukmirović, odbornik u gradu Beogradu i u opštini Rakovica, Tamara Mladenović, odbornik u opštini Rakovica, Bojana Sladojević, odbornik u opštini Palilula, Stefan Jovanović, odbornik u gradu Beogradu i u opštini Palilula, Dragan Stojanović, narodni poslanik u Skupštini Srbije i narodni poslanik Dušan Stojiljković.

Dragan Nikolić tvrdi da saopštenje tih poslanika i odbornika "ima potpis SNS", i da ga je napisala "dama koja ima veliko poverenje predsednika Republike", a da su odabrali trenutak kada predsednica Zavetnika Milica Ðurđević Stamenkovski nije u mogućnosti da prisustvuje sednici u Skupštini.

 

Komentari (0)

Srbija