Politika

Vučić sa Hilom o razgovorima u Briselu i formiranju ZSO: Još mnogo napora, rada i razgovora je potrebno

Komentari

Autor: Tanjug

03/03/2023

-

11:36

Vučić sa Hilom o razgovorima u Briselu i formiranju ZSO: Još mnogo napora, rada i razgovora je potrebno
Vučić sa Hilom o razgovorima u Briselu i formiranju ZSO: Još mnogo napora, rada i razgovora je potrebno - Copyright TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ambasadorom Sjedinjenih Američkih Država Kristoferom Hilom i obavestio ga o poslednjoj rundi razgovora u Briselu.

"Saglasili smo se da je hitno formiranje Zajednice srpskih opština od prioritetnog značaja, ali i da je potrebno još mnogo napora, rada i razgovora kako bi se rešili nagomilani problemi u svakodnevnom životu građana na Kosovu i Metohiji", napisao je Vučić na instagram profilu "buducnostsrbijeav".

Vučić se zahvalio na pozivu za učešće na predstojećem Samitu za demokratiju koji će se održati onlajn u martu ove godine, a na kojem će biti reči ne samo o značaju demokratskih vrednosti u današnjem svetu, već i o ekonomskim globalnim perspektivama.

"Razmenili smo mišljenja i o planovima Srbije u pogledu diversifikacije izvora energije i energetske efikasnosti, ali i o brojnim drugim pitanjima od obostranog interesa", rekao je Vučić.

 

Preporuka za vas

Komentari (1)

Lincuri

03.03.2023 11:56

Polako i naši Rusofili se treznu od Ruskih bajki. Kasno ste se otreznili Rusofili. Kasno ste primetili tu Rusku falsifikovanu ljubav.

Srbija