Politika

Eksplodirala bomba u Osnovnom sudu u Podgorici: Jedna osoba poginula, pet povređenih

Komentari

Autor: Vijesti, RTCG

03/03/2023

-

11:53

Eksplodirala bomba u Osnovnom sudu u Podgorici: Jedna osoba poginula, pet povređenih
Printscreen/TV Vijesti - Copyright Printscreen/TV Vijesti

veličina teksta

Aa Aa

Muškarac je stradao nakon što je na ulazu zgrade podgoričkog Osnovnog suda aktivirao ručnu bombu, pišu Vijesti. U eksploziji je povređeneo pet osoba.

"U 11:35 dobili smo obaveštenje da je u zgradi Osnovnog suda aktivirana eksplozivna naprava i da ima povređenih. Utvrđeno je da je smrtno stradao M.B. (40) koji je aktivirao eksplozivnu napravu. Imamo još pet povređenih lica koja su zbrinuta u Kliničkom centru", rekao je Srđa Korać iz Kriminalističke policije.

Direktorka Kliničkog centra Crne Gore Ljiljana Radulović je saopštila da je u toj zdravstvenoj ustanovi zbrinuto sedam osoba, od kojih je petoro povređeno. Dodala je da su svi stabilnog zdravstvenog stanja.

Printscreen/TV Vijesti

 

"Teku sve dijagnostičke procedure, kako bismo konstatovali povrede. Najznačajnije je da su svi stabilnih vitalnih parametara", kazala je Radulović.

Nakon eksplozije svi službenici napustili zgradu suda

U trenutku eksplozije, u sudu je bio veliki broj ljudi, javlja RTCG. Odmah nakon incidenta, svi službenici su napustili zgradu. 

Uviđaj je u toku. Na licu mesta su policajci i ekipe Hitne pomoći, kao i veliki broj građana.

Printscreen YouTube/CdM Portal

 

"Ekipe Uprave policije i nadležnih službi su na terenu radi vršenja uviđaja i obezbeđenja lica mesta", saopšteno je iz policije.

Komentari (0)

Srbija