Politika

Vučić: TV duel u drugom krugu predsedničkih izbora

Komentari

Autor: Tanjug

15/07/2021

-

12:58

Vučić: TV duel u drugom krugu predsedničkih izbora
Pančevo Inženjerski ccentar FZ - Copyright Tanjug/Zoran Žestić

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da do sada nijedan predsednik nije učestvovao u bilo kom TV duelu pre drugog kruga predsedničkih izbora, pa ni on to neće učiniti.

"Siguran sam da postoji bezbroj kandidata iz bivšeg režima koji bi mene uništili... Odlazio sam u Skupštinu, odgovarao na sva pitanja. Meni nije do toga da se svađam i prepirem sa njima. Pogotovu da li sam u skladu sa Ustavom pozvao nekoga i tražio novac za puteve", rekao je Vučić odgovarajući na pitanje kada se može očekivati da uđe u TV duel sa nekim od opozicionih lidera imajući u vidu da su to učinili Ivica Dačić i Boris Tadić.

On je istakao da od Miloševića, Nikolića, Tadića, ... niko od njih nije učestvovao u TV duelima, i da je važno da se to kaže.

Napomenuo je da onaj ko izlazi na drugi krug predsedničkih izbora ima obavezu da to učini, a do tada kaže, to je "prodavanje magle" i nigde se ne dešava.

Kaže da je uvek spreman da razgovara i da je uvek odlazio u Skupstinu da odgovara na pitanja, a da se u tv duelu ne bi ništa novo otkrilo, jer ne bi želeo da se svađa o tome zašto je tražio novac za puteve, a neko krao drugi ga krao za sebe.

Smatra i da je umesto toga važno imati demokratski okvir u kome ljudi mogu da iznesu i čuju različite stavove.

Komentari (1)

Srbija