Politika

Vučić: Ovo je poziv svim ljudima u Srbiji bez obzira na njihove razlike - samo zajedno možemo u budućnost

Komentari

Autor: Euronews Srbija

03/06/2023

-

23:28

Vučić: Ovo je poziv svim ljudima u Srbiji bez obzira na njihove razlike - samo zajedno možemo u budućnost
Vučić: Ovo je poziv svim ljudima u Srbiji bez obzira na njihove razlike - samo zajedno možemo u budućnost - Copyright Instagram/buducnostsrbijeav

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Srbije Alekandar Vučić večeras se građanima obratio preko INstagrama iz Predsedništva Srbije ispred kog je prethodno završen današnji protest "Srbija protiv nasilja".

"22.30 je ovde u Predsedništu Srbije i ono što je za mene važno da kažem ljudima u Srbiji je da je vreme je da se ujedinimo u pokušaju da naša zemlja ide napred, u pokušaju da podignemo stopu rasta, da spustimo zaustavljenu inflaciju ispod osam odsto, da poboljšamo životni standard naših ljudi", poručio je Vuić na Instagramu.

"Sve naše razlike da pretočimo u naše demokratske prednosti, ali da počnemo da se bavimo ozbiljnim problemima. Mi koji moramo da se bavimo situacijom na Kosovu i Metohiji, ali i svi drugi da uradimo sve što možemo da naša zemlja krene napred", naveo je predsednik Vučić u snimku objavljenom na Instagramu.

 

 

"Ovo je poziv svim ljudima u Srbiji bez obzira na njihove razlike, jer samo zajedno možemo, napred. Hvala svima. I onima koji su mi pretili vešanjem i onima koji su mi slali poruke podrške. Samo zajedno možemo u budućnost, koja će značiti bolji život za naš narod".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija