Politika

Stefanović: Za svoje greške sam uvek spreman da odgovaram, pre odluke razgovaraću sa Vučićem

Komentari

Autor: Tanjug

19/05/2021

-

09:23

Stefanović: Za svoje greške sam uvek spreman da odgovaram, pre odluke razgovaraću sa Vučićem
Stefanović: Za svoje greške sam uvek spreman da odgovaram, pre odluke razgovaraću sa Vučićem - Copyright E-Stock/Miloš Zunjić

veličina teksta

Aa Aa

Ministar odbrane Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da stvari koje se tiču stranačkih organa ne treba raspravljati u medijima, bez obzira na demokratski proces u SNS i to što svako ima pravo na mišljenje i stav.

Stefanović je, odgovarajući na pitanje novinara Tanjuga, da li će posle zahteva odbora SNS širom Srbije da bude smenjen sa funckije predsednika GO SNS u Beogradu i sa javnih funkcija, misli da treba da podnese ostavku, rekao da će otome razgovarati sa predsednikm Aleksandrom Vučićem.

Tanjug

"Nisam od onih kojima je stalo da budu u bilo kakvoj fotelji po svaku cenu, niti da budem funkcioner za sva vremena. Moj posao je da se potrudim da nasa vojska bude jača i da Ministarstvo odbrane napreduje iz dana u dan, kao i da se potrudim da svojim radom opravdam poverenje", rekao je Stefanović.

On je naglasio da mu je važno da je u karijeri radio u skladu sa zakonom i istakao da nije učestvovao u aktivnostima koje bi ugrozile predsednika Aleksandra Vučića niti članove njegove porodice.

"Da li sam pravio greške u svom radu? Sigurno. Za svoje greške sam uvek spreman da odgovaram. Ali da budem u fotelji večito niti mi pada napamet niti je to za mene prioritet", istakao je Stefanović.

On je rekao da će se o svemu ostalom pre bilo kakve odluke konsultovati unutar svoje stranke, pre svega sa predsednikom, čije poverenje, kako je naveo, ima da obavlja funkciju, i da će odluku, kada bude doneta, saopštiti javnosti.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija