Politika

Odbori na Kosovu jednoglasni: Niko nema prava da ugrožava ugled SNS

Komentari

Autor: FoNet

17/05/2021

-

12:13

Odbori na Kosovu jednoglasni: Niko nema prava da ugrožava ugled SNS
Odbori na Kosovu jednoglasni: Niko nema prava da ugrožava ugled SNS - Copyright Logo

veličina teksta

Aa Aa

Svi opštinski odbori Srpske napredne stranke (SNS) Кosova i Metohije u nedelju su održali sastanke na kojima je doneta jednoglasna odluka da se od rukovodećih organa stranke zahteva hitna smena Nebojše Stefanovića sa svih stranačkih i državnih funkcija, saopštila je danas Srpska lista.

Odbori sa Kosova  smatraju da time treba da se pošalje jasna poruka da je svaki član SNS odgovoran za svoj rad i da niko nema prava da svojim nepočinstvima ugrožava ugled koji SNS ima zahvaljujući marljivom, odgovornom i posvećenom radu predsednika Aleksandra Vučića.

Ocenjuju i da snaga SNS leži u snazi predsednika Aleksandra Vučića, a ugrožavanje njegove bezbednosti i članova njegove porodice mora da bude prioritet u radu svih bezbednosnih instutucija u skladu sa zakonima naše zemlje.

"Nespremnost pojedinaca iz naših redova da stanu u odbranu pravde, istine ali i učine sve da zaštite predsednika naše zemlje govore u prilog činjenici da ti ljudi ne zaslužuju poverenje članova Srpske napredne stranke", poručili su odbori SNS sa Kosova i Metohije. 

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija