Politika

Ministar Vučević se sastao sa ambasadorom Kipra: Zahvalnost na podršci u očuvanju teritorijalnog integriteta naše zemlje

Komentari

Autor: Tanjug

05/09/2023

-

13:32

Ministar Vučević se sastao sa ambasadorom Kipra: Zahvalnost na podršci u očuvanju teritorijalnog integriteta naše zemlje
Ministar Vučević se sastao sa ambasadorom Kipra: Zahvalnost na podršci u očuvanju teritorijalnog integriteta naše zemlje - Copyright TANJUG/MINISTARSTVO ODBRANE/ NIKOLA NEDELJKOVIĆ

veličina teksta

Aa Aa

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević sastao se danas sa ambasadorom Kipra Andreasom Fotiuom, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Ministar Vučević je istakao je da su bilateralni odnosi Srbije i Kipra tradicionalno dobri i prijateljski, neopterećeni otvorenim pitanjima i zasnovani na međusobnom uvažavanju i saradnji.
On je izrazio zahvalnost na kontinuiranoj podršci Kipra u očuvanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta naše zemlje.

Vučević je naglasio da Srbija podržava iznalaženje sveobuhvatnog rešenja kiparskog pitanja, u skladu sa relevantnim rezolucijama Ujedinjenih nacija.

TANJUG/MINISTARSTVO ODBRANE/ NIKOLA NEDELJKOVIĆ

 

Tokom sastanka, ministar Vučević zahvalio je na gostoprimstvu prilikom njegove zvanične posete Kipru, ističući značaj saradnje dve države, kao i podršku njenom daljem razvoju.

Ambasador Fotiu zahvalio je ministru Vučeviću na prijemu i izrazio očekivanje da će se u narednom periodu nastaviti kontinuitet susreta državnih zvaničnika na najvišim nivoima, zaključuje se u saopštenju.
 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija