Fokus

FBI uhapsio muškarca osumnjičenog da je serijski ubica, odala ga tetovaža

Komentari

Autor: Tanjug

09/11/2021

-

10:46

FBI uhapsio muškarca osumnjičenog da je serijski ubica, odala ga tetovaža
FBI uhapsio muškarca osumnjičenog da je serijski ubica, odala ga tetovaža - Copyright St. Louis County Prosecuting Attorney's Office

veličina teksta

Aa Aa

Američki FBI saopštio je da je uhapsio čoveka osumnjičenog da je serijski ubica, odgovoran za ubistvo šest ljudi i ranjavanje još dvoje u državama Misuri i Kanzas.

Perez Rid (25) uhapšen je u petak nakon što je izašao iz voza u Independensu, u državi Misuri, prenosi CNN.

Istražitelji su rekli da je Rid imao kartu za putovanje iz Sent Luisa i da je u trenutku hapšenja nosio poluautomatski pištolj kalibra 40. FBI je naveo da taj kalibar odgovara čaurama za vatreno oružje pronađenim u nerešenim pucnjavama u gradu i okrugu Sent Luis tokom septembra ove godine.

Najmanje šest žrtava je upucano, od kojih četiri smrtno, iz istog vatrenog oružja kalibra 40.

Žrtve su upucane između sredine septembra i kraja oktobra. Rid je živeo u Sent Luisu, ali je otputovao u Kanzas Siti u Kanzasu, gde su ubijene dve žrtve na isti način kao žrtve u Sent Luisu.

Obezbeđenje stambenog kompleksa poslednje žrtve dostavilo je policiji sliku Ridove vozačke dozvole, koja je korišćena za ulazak u zgradu. Na snimku nadzorne kamere vidi se tamnoputi čovek sa tetovažom polumeseca na čelu, koja je slična onoj koju ima Rid.

Uhapšeni je negirao krivicu, a trenutno se nalazi u pritvoru, saopštilo je tužilaštvo okruga Sent Luis.

Komentari (0)

Svet