Fokus

Dve pucnjave u SAD: Troje mrtvih na Floridi, jedan ranjen u Džordžiji

Komentari

Autor: Tanjug

11/06/2021

-

08:44

Dve pucnjave u SAD: Troje mrtvih na Floridi, jedan ranjen u Džordžiji
Dve pucnjave u SAD: Troje mrtvih na Floridi, jedan ranjen u Džordžiji - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Dve pucnjave, u kojima je tro ljudi ubijeno, a jedna ranjena dogodile su se sada u Sjedinjenim Američkim državama. U pucnjavi u supermarketu na Floridi jedan muškarac ubio je baku i njenog unuka, zatim izvršio samoubistvo, dok je u pucnjavi u tržnom centru na periferiji Atlante u američkoj saveznoj državi Džordžija ranjena je jedna osoba, a sedam uhapšeno.

Policija je saopštila da se juče oko podneva dogodila pucnjava u supermarketu Pabliks u gradu Rojal Palm Bič i da su po dolasku na mesto pucnjave zatekli tela tri osobe, među kojima su žena i dete.

Utvrđeno je da je muškarac, identifikovan kao Timoti Dž. Vol (55) iz Rojal Palm Biča, pucao na baku i njenog jednogodišnjeg unuka u supermarketu , pre nego što se ubio, a prema prvim rezultatima istrage utvrđeno je da se napadač i žrtave nisu poznavale, ali policija dalje istražuje motive ovog incidenta, prenosi AP.

Obračun vatrenim oružjem dogodio se i u tržnom centru na periferiji Atlante u američkoj saveznoj državi Džordžija kao rezultat imao je jednu ranjenu i sedam privedenih osoba, saopštila je danas policija.


Policajci su nakon poziva i prijave da se čuo pucanj opkolili tržni centar „Sautlejk" u predgrađu Morou, u četvrtak nešto pre 15 sati po lokalnom vremenu, prenosi AP.

„Verujemo da je došlo do verbalne prepirke unutar tržnog centra u kome je učestvovalo najmanje 15 osoba, koja se nastavila ispred objekta, a zatim je došlo i do obračuna vatrenim oružjem u kome je 28-godišnjak pogođen u butinu i prebačen u bolnicu i nije u životnoj opasnosnosti“, saopštila je gradska policija.

Privedeno je ukupno sedam osoba i procjenjuje se da je ukupno ispaljeno 25 hitaca, a policija trenutno sprovodi istragu kako bi utvrdila šta je uzrok ovog sukoba, za koji se sumnja da je reč o ranije dogovorenom obračunu.

Komentari (0)

Svet